keskiviikko 21. syyskuuta 2016

On kehittetty tekniikka jonka avulla voi ihmisen aisteja välittää toiseen ihmiseen langattomasti. Sillä sokea tai vammainen ihminen saa näkö-aistin toisen ihmisen kautta. Se antaa vammaiselle tai muulle ihmiselle motoriikkaa lisäävän kokemuksen, ja voi tuntea liikkumisen iloa toisen ihmisen kautta. Sillä siis tuntee toisen ihmisen aistikokemuksia, ja mahdollisuus vaikuttaa niihin. Aisti yhdistäminen on tekniikan nimi. Se on ensisijassa sokeille tarkoitettu palvelu, jolla sokea ihminen saa näön aistiyhteys-laitteen avulla. Näkö-aistia muunnetaan tietoliikenteeksi ja siirretään langattomasti ihmisestä toiseen. Toisen ihmisen aivot kykenevät vastaanottamaan ja ymmärtämään toisen ihmisen aivojen lähettämää aistiliikennettä. Kyseinen tekniikka auttaa sokeita, kuuroja ja lisää motorisia kokemuksia vammaisille . Kehitystyö ei enää ole salainen joten kysykää hyvin usealta lääkäriltä pääsyä Kehitystyöhön jotta saatte laitteen jolla vammaisen tai sokean ystävän aisteihin saa aistiliikennettä ja iloa . Langattomalla implantilla kuuromykkäkin ihminen voi viestittää, sekunnin pituisilla mielikuvitus viesteillä jonka toinen ihminen näkee sekunnin pituisena mielikuvituksena, joka lähetetään toisen ihmisenielikuvitukseen. Ne terveysalan yleiset työilmapiiriäkin piristävät kirkasvärisävyiset vaatteet auttavat näköaisti-liikenteen avaamisessa. Ne tarvitaan huomiokyvyn tutkimiseen, kun langatonta aisti-implanttia kantava avustaja näkee ja huomio niitä. Nämä tavallista kirkkaammat värisävyt yhdessä mustavalkoraitaisten paitojen kanssa, auttavat bioelektronisen laitteen kalibroinnissa. Tämän blogitekstin kirjoittajat ovat aisti yhdistettyjä ihmisiä ja heiltä voi kysyä lisää tätä kautta, mutta koska kehitystyö ei enää ole salaista, suosittelen kertomaan useille lääkäreille halukkuudestanne saada teille tai ystävällenne aistikokemuksia avaava laite. Aisti yhdistettynä Aisti yhdistäminen Aisti yhteys Aisti yhteydellä Aistiyhdistäminen Aistiyhteydellä Aistiyhdistämisellä Aisti yhteyttä Aistiyhteyttä Aisti-yhteys Aisti-yhteydellä Aisti yhdistettynä olen itsekin , toiseen ihmiseen . -Aisti Yhdistetyt ihmiset

5 kommenttia:

  1. Tiedossani on että tuttuni, Antti Markus Kantola on toiminut henkilökohtaisena avustajana Aisti Yhdistettynä oleville ihmisille , ( anselmus koskinen / anselmus koskenlehto + mikko mäkinen ) . Eli hän on kuvaamallanne tavalla Aistein Yhdistettynä toiseen ihmiseen langattomasti.
    Hänelle on kerrottu että laitteen kanssa sellainen virhe että myös huomio -aisti voi hajota koska tämän tietokoneavusteisen laitteen digitaalinen huomiokykyyn vaikuttavaan ominaisuus hajoittaa ihmisen luonnollista huomiokykyä.
    En tiedä mistä hän voisi apua saada, koska vaikkei kehitystyö enää ole salainen, niin minäkään en voi asiasta puhua, enkä ole kirurgi joka voisi ottaa kyseisen implantin pois. Tiedän että se on materiaalia jota on vaikea havaita MRI scannauksessa tai MEG:ssä.
    Aisti yhdistämis laitteessa vielä toinen epäkohta, jonka takia sen julkaistamista on viivytetty; Se on tuottanut kipua monelle ihmisille, ilmeisesti koska bio-modifikaatioon ja ihmisen anatomiaan käytetyt tutkimukset langattoman laitteen ja sitä kantavan ihmisen kanssa ovat tuottaneet niveliin ja rustoihin vaikuttavia erittäin kivuliaita vammoja, joissa satoja niveliä löystyy tai rustoja hajoaa ja se on tuottanut.

    VastaaPoista
  2. Minulla, on aistien yhdistämis laite.
    Tutkin tämän edistyneen laitteen ominaisuuksia,
    vaikka se alkoi aiheuttaa minulle vammoja.

    Ilmeisesti kehittäjät ja järjestelmän ylläpitäjät eivät tiedä kaikkea laitteen aiheuttamista vammoista, ja laitteen avulla ihmisiä yhdistävän henkilökunnan virheistä laitteen kanssa.
    Ihmisiä on väärin yhdistetty, ja monet ihmiset eivät saa viestiä ulos, että laite ja henkilökunnan virheet laitteen käytön kanssa aiheuttavat päivittäin vammaa ja kärsimystä.

    Haluan että se laite poistettaisiin mahdolisimman pian kehostani, se vammauttaa minua päivittäin lisää.

    Tässä muistiossa laitteen ominaisuuksiin liittyvää tutkimusta, sekä vammoja joita on aiheutunut minulle, ja hieman vähemmän veljelleni Tapio Mikael Kantolalle

    Myös Tapio Mikael Kantolalla ja Tuomas Andreas Kantolalla on aisti-yhdistämis laite kehossa. Tapio ei uskalla puhua aiheesta vaikka siihen liittyy ihmisen toimintoja ja aisteja vammauttavia ominaisuuksia.
    Tapion katseessa ja motoriikassa on jo vammoja. Hän julkisestikin youtube videollaan kertoi silmäongelmista.

    1

    On siis kehitetty tekniikka jonka avulla voi ihmisen aisteja välittää toiseen ihmiseen langattomasti.
    Sillä sokea tai vammainen ihminen saa näkö-aistin toisen ihmisen kautta.

    Se antaa vammaiselle tai muulle ihmiselle motoriikkaa lisäävän kokemuksen, ja voi tuntea liikkumisen iloa toisen ihmisen kautta.

    Sillä siis tuntee toisen ihmisen aistikokemuksia, ja mahdollisuus vaikuttaa niihin.

    Aisti yhdistäminen on tekniikan nimi. Se on ensisijassa sokeille tarkoitettu palvelu, jolla sokea ihminen saa näön aistiyhteys-laitteen avulla. Näkö-aistia muunnetaan tietoliikenteeksi ja siirretään langattomasti ihmisestä toiseen. Toisen ihmisen aivot kykenevät vastaanottamaan ja ymmärtämään toisen ihmisen aivojen lähettämää aistiliikennettä. Kyseinen tekniikka auttaa sokeita, kuuroja ja lisää motorisia kokemuksia vammaisille.



    2

    Laite on aiheuttanut minulle huomiokyvyn heikkenemistä, motoriikan heikkenemistä, muistinkäytön heikkenemistä, näkökyvyn vammoja, puhekyvyn vaurioitumista.
    Laite yhdistää myös lihaksiin, ja laitteen vioittuessa saattaa vahingoittua lihaksista aivoihin kulkevat hermoradat. Tässä tapauksessa myös puhekyky voi vammautua. Ne voidaan toivottavasti korjata.


    Vauriot poistuvat vain jos laite poistetaan kehostani.

    Jos tiedätte asiasta ja voitte auttaa, pyydän hartaasti, että ottaisitte yhteyttä!
    0449418889

    VastaaPoista
  3. Olitko sinäkin laitteen esittely tilaisuudessa ?

    Siinä on aivot yhdistetty toiseen ihmiseen, jotta toinen ihminen voi saada mainitsemianne palveluja, mutta ajatuskykynne voi vaurioitua!

    Laite on lääketieteellisesti edistyksellinen, mutta vielä voi aiheuttaa ajatus vaikeuksia.

    VastaaPoista
  4. laitteella yhdistettyjä: anselmus koskinen ,

    viktor romanov

    anselmi heikkinen ,

    oskari heikkinen

    anselmus koskenlehto
    viktor romanov ,
    mikko mäkinen ,
    kartanonpolku ,
    kosken kartanon polku
    kartanonpolun päässä


    VastaaPoista